Over Ons | 123Rollators.nl

Over Ons


123Rollators.nl uw Rollatorspecialist!

Al meer dan 14 jaar dé specialist in Rollators van Nederland!


Wij hebben als doel u te voorzien van een geschikte rollator voor een zo laag mogelijke prijs.
Hierbij zijn kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en service zaken waar wij geen concessies aan doen.
De scherpe prijs kunnen wij realiseren door onze bedrijfskosten minimaal te houden.
Geen dure winkelpanden en complexe organisatie: alleen het absoluut noodzakelijke om aan bovenstaande eisen te kunnen voldoen. Naast bijvoorbeeld onze standaard rollators hebben wij ook een uitgebreid assortiment Lichtgewicht en Ultra Lichtgewicht Rollators. Ons assortiment hebben wij samengesteld vanuit de gedachte dat iedere Rollatorgebruiker uniek is! Waarom niet voor iedereen een unieke en geschikte Rollator?

Sinds het bestaan heeft 123Rollators.nl zich ontwikkeld tot Rollator specialist van Nederland.
Naast het meest uitgebreide assortiment Rollators van uitstekende kwaliteit bieden wij ook het grootste assortiment onderdelen en accessoires voor rollators in onze winkel.
Uiteraard zijn al deze artikelen in onze webwinkel ook direct en eenvoudig te bestellen.

Naast het grootste online rollators heeft 123Rollators.nl tevens de meest uitgebreide showroom van Nederland. Alle online verkrijgbare artikelen zijn hier te bezichtigen en uit te proberen. Door advies van onze specialisten en het ruime assortiment komt u altijd tot een goede keuze.

Heeft uw rollator een reparatie, service- of onderhoudsbeurt nodig? Onze showroom is voorzien van meerdere werkplaatsen waar onze gespecialiseerde technici uw rollator na kunnen kijken en de gewenste werkzaamheden uit kunnen voeren. Haal- en brengservice behoort hier ook tot de mogelijkheden, net zoals het eventueel leveren van een tijdelijk vervangend hulpmiddel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Klanttevredenheid! Daar doen wij het voor.