Bezorgen | 123Rollators.nl

Bezorgen


Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis - Informatie

Bij het plaatsen van een bestelling streven wij ernaar om uw product(en) zo snel mogelijk bij u te bezorgen.
Wij hanteren de levertijd van 'Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis'. Hieronder vindt u een gedetailleerde uitleg over hoe deze levertijd werkt:

Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur:
Wanneer u uw bestelling plaatst vóór 15:00 uur op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag), wordt uw pakket op dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat wij ons uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling de volgende dag bij u wordt afgeleverd.

Afhankelijkheid van de pakketvervoerder:
Hoewel wij ons inzetten om uw bestelling tijdig te verzenden, zijn wij ook afhankelijk van de diensten van de pakketvervoerder. In de meeste gevallen worden bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, de volgende dag bij u afgeleverd. Het kan echter voorkomen dat er onvoorziene omstandigheden zijn, zoals vertragingen bij de pakketvervoerder, die de bezorging kunnen beïnvloeden. Wij vragen om uw begrip in dergelijke situaties.

Verzending in het weekend:
Op zaterdag en zondag verzenden wij geen pakketten. Bestellingen die tijdens het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden en naar verwachting op dinsdag afgeleverd. Houd er rekening mee dat de levertijd voor weekendbestellingen daarom langer kan zijn dan de reguliere 'Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis' levertijd.

Leveringsschema pakketvervoerder:
De pakketvervoerder bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag. Dit betekent dat uw bestellingen, die binnen de gestelde tijdslimieten vallen, op deze dagen kunnen worden afgeleverd. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling snel te verzenden en de levering binnen de genoemde termijn te laten plaatsvinden. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en ons best doen om de situatie naar tevredenheid op te lossen. Mocht u nog vragen hebben over onze levertijd of uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

U ontvangt op de dag voor bezorging een bericht per mail van onze vervoerder met een bezorgmoment en track and trace code waarmee u het pakket kunt volgen.
Dit bericht ontvangt u in de avonduren.

Het is ook mogelijk om uw bestelling op afspraak bij ons af te halen.
U kunt bij de verzendoptie 'Afhalen in de winkel' aangeven. Wij zenden u een email wanneer de bestelling gereed is om af te halen.


Verzendkosten

Bestellingen boven de € 65,00 bezorgen wij gratis binnen Nederland en België


Meer informatie

U kunt bij het bestellen kiezen voor een ander afleveradres dan het factuuradres.
Het pakket wordt twee keer (op verschillende dagen) aangeboden.
Indien u niet aanwezig bent kan het zijn dat de bezorger het pakket bij de buren aflevert, in dit geval zal de bezorger een bericht in uw brievenbus plaatsen.

Wilt u liever niet dat uw bestelling bij de buren bezorgd wordt?
Stuur ons een bericht via het contactformulier met uw bestelnummer zodat wij dit door kunnen geven aan de bezorger.

Bent u twee keer niet aanwezig wanneer de bestelling afgeleverd wordt, dan wordt het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt afgeleverd. Hier kunt u het pakket binnen twee weken afhalen.

Bij bestellingen onder de € 65,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten. (voor België is dit € 9,95)
Voor artikelen welke in een brievenbuspakket passen rekenen wij alleen de werkelijke kosten van PostNL á €4,10 (klik hier voor meer details)
Bestellingen boven de € 65,00 bezorgen wij gratis, hiervoor worden geen verzendkosten berekend.


Bezorgtijdenschema

Bij ieder product vindt u de desbetreffende levertijd boven de 'in winkelwagen' knop, wanneer hier wordt aangegeven "vóór 15:00 uur besteld is de volgende dag in huis" kunt u uitgaan van onderstaande tabel met de bezorgmomenten van uw bestelling.

Bestelling geplaatst opEerste bezorgmoment
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag